METROSTARS KOHTAA HAUPA:N

28.3.2009


MetroStars pelaa huomeniltana kauden toisen harjoitusottelunsa. Vastustaja kovenee asteen ellei parinkin verran, kun vieraaksi Heinäpään tekonurmelle tulee Kolmosessa pelaava Haukiputaan Pallo. Ottelu alkaa illankähmässä klo 19:15.

HauPa:n tämän hetkinen kokoonpano on melkoisen mielenkiintoinen nippu nimiä. Listan perusteella voisi jopa arvella, että toista vuotta valmentajana oleva Janne Takkinen peluuttaa Virpiniemessä ja Keskuskentällä sarjansa yhtä suosikkijoukkuetta KajHa:n ja AC Kajaanin ohella.

HauPa:lla on heittää puolustukseen satojen otteluiden kokemuksella mm. Mikko Isokangas, Marko Kaakkuriniemi, Niko Junkkari ja Tomi Vainionpää. Sieltä löytyy mm. OPS:sta, OLS:sta ja FC OPA:stakin tuttuja kasvoja.

Kokemusta täydentää maaliahne Pekka Qvist ja jokunen vuosi sitten KuPS:ssa testillä käynyt Jarkko Veteläinen. Kokemuksen vastapainoksi HauPa:ssa on myös putaan lahjakkaita kasvatteja kuten Jaakko Alatalo, Iikka Isohookana ja Aleksi Autioniemi.

MetroStars tulee otteluun 15 pelaajan ryhmällä. Poissa ovat vain Henri Karppinen, jonka reisi ei ole vielä palautunut täysin pelikuntoon Ajax -ottelussa tapahtuneen loukkaantumisen jäljiltä, ja Markus Alajoki, jonka työnantaja pitää harrastamisen tämän sunnuntain osalta kurissa.

MetroStarsin riveihin on rekrytoitu kaksi vanhaa tuttua vahvistusta. Keskikentällä häärii Alex Arinze ja puolustuksessa eilen maahan saapunut Augustine Jibrin. Lisäksi kotiyleisölle esitellään kaksi mahdollista vahvistusta. Joukkueessa ovat mukana juniorivuosina FC OPA:n edeltäjissä pelannut Niko Pieniniemi sekä Kuivaniemen Iskun lopettaneesta ryhmästä Metron harjoitusrinkiin liittynyt Niko Ruonala.