NAISET OPPIMISREISSULLA SEINÄJOELLA

24.10.2017

FC OPA:n naiset kävivät harjoitusturnauksessa Seinäjoella lauantaina 21.10. hakemassa pelituntumaa ja tutustumassa tuleviin Ykkösen vastustajiin FC Seinäjokeen ja KP-V etuun.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui pelityyliltään hyvin erilainen FC Seinäjoki, jolle hävittiin niukasti 3-2 (2-0). Ensimmäinen puoliaika oli OPAlta maaliton, vaikka maalipaikat menivät selkeästi OPAlle. Maalinteossa onnistuttiin vasta toisella puoliajalla, kun maalista kentälle vaihdettu Anna-Liisa ”Alli” Honkimaa liukui pallon maaliin Tinja Jokelaisen kanssa pelatusta seinäsyötöstä. Maaliverkkoja pääsi heiluttamaan myös Hanna Putaala, joka pääsi tuikkaamaan Sofia Husson syötöstä pallon maalivahdin yli. Tasoitusta ei pystytty hyvistä maalipaikoista huolimatta tekemään, ja siten peli päättyi 3-2.

Toinen peli KP-V etua vastaan alkoi vain 40 minuuttia myöhemmin, jättäen lyhyen ajan ensimmäisestä pelistä toipumiseen. Peli KP-V etua vastaan päättyi myös tappioon 1-3 (0-1). Taas kerran ensimmäinen puoliaika jäi OPAlta maalittomaksi, mutta toinen puoliaika aloitettiin pirteästi, kun Tarja Alakoski pääsi lähietäisyydeltä heiluttamaan KP-V etu:n verkkoja Terhi Jokelan syötöstä. Toisen puoliajan pirteästä aloituksesta ja lopun ylivoimapyörityksestä huolimatta OPA ei onnistunut maalinteossa, joten lopputulokseksi kirjattiin 1-3.

Valmentajien kommenttien mukaan oma peli oli tuloksista huolimatta harjoitusturnauksessa kokonaisuudessaan parempaa ja rohkeampaa kuin mitä ensimmäisessä harjoituspelissä FTK:ta vastaan. Lisäksi saatiin tulevaa kautta varten arvokkaita oppimiskokemuksia, joten odotettavissa on pelin kehittyminen edelleen ja tasaisia vääntöjä Naisten Futsal Ykkösessä. Kiitokset FC Seinäjoelle vielä turnauksen järjestämisestä.