METROSTARS AVAA PELIKAUDEN

1.3.2009

MetroStars pääsee tänään pelikentille, myöhemmin kuin koskaan aikaisemmin joukkueen historiassa. Harjoitusotteluita on myös vähemmän kuin ennen. Viidestä suunnitellusta ottelusta jo kolme on peruuntunut ja näillä näkymin MetroStars valmistautuu sarjaan kahden ottelun voimin.

Tänään joukkue saa vastaansa Ajax Sarkkirannan. Ottelu alkaa Heinäpään palloiluhallissa klo 14:30. Pientä lisäkihelmöintiä aiheuttaa se, että täksi kaudeksi Ajaxin valmentajaksi pestattiin FC OPA:ssa huoltajana pyörähtänyt Kari Lindgren. Hän ei tunnetusti huvikseen valmennuspuuhiin lähde, joten Ajaxilla voi olla kasassa - viimeistään kesällä - varteenotettava nousijaryhmä.

MetroStarsin joukkue on päivän ottelussa minikokoinen. Vaihtomiehiä on kasassa kokonaista kaksi, sillä sairastelut ja hiihtolomakiireet ovat karsineet miehiä matkalta. Varsinaisesti loukkaantuneiden kirjoissa on vain Casey Sargeson, joka sai reisivamman futsalin päätöskierroksella.

Jännityksellä odotetaan Henri Karppisen suoritusta. Hän palaa ensimmäistä kertaa pelikentille sitten viime kesän harjoituksissa tapahtuneen loukkaantumisen.

Täydennystä on haettu lainamarkkinoilta, sillä ottelussa pelaa myös Jori Miettinen. Hän tähtää tällä hetkellä Kolmoseen Tervarien miehistöön, mutta lupautui tulla kantamaan vanhan joukkueensa paitaa harjoitusottelussa.