KERRO MIELIPITEESI JA VOITA

6.2.2009

Huomenna klo 10:15 alkavassa hyväntekeväisyysturnauksessa järjestetään myös mielipidekysely yleisölle. Kyselyyn voi osallistua lipunmyyntipisteen yhteydessä, jonne laitetaan esille kyselylomake ja postilaatikko, johon lomakkeet voi pudottaa.

FC OPA haluaa yleisöltä palautetta turnausjärjestelyistä ja mahdollisia kehitysideoita. Lisäksi katsojien mielipiteet turnausta varten tehdystä uudenlaisesta käsiohjelmasta ovat erittäin tervetulleita.

Turnauksen käsiohjelma on tehty pokkarimalliseksi eli se on A6-kokoinen. Pokkarikokoon päätymisen syynä on käytännöllisyys ja ympäristöystävällisyys. Vähemmistö katsojista on paikalla jokaisessa ottelussa ja he käyvätkin välillä mm. syömässä tai kaupassa.

Poistumisajaksi A6-kokoinen käsiohjelma on helppo laittaa takin povitaskuun, jossa se odottaa hallille paluuseen saakka. Tämä käytäntö säästää myös luontoa, sillä hyväkuntoisena povitaskussa säilyneen käsiohjelman tilalle ei tarvitse ottaa uutta.

Toimiiko tämä näin? Siihen kaivataan myös vastauksia.

Vastaaminen kannattaa, sillä kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kaksi kausikorttia ja yksi Umbron tuotepaketti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja nimet kerrotaan myös nettisivuillamme ellei sitä ole erikseen kielletty.

Palautteen voi antaa myös nimettömänä. Tällöin arvontaan osallistuminen tapahtuu irrottamalla yhteystietolomake palauteosuudesta.