TUPLAVIIKONLOPPU EDESSÄ

24.11.2016


FC OPA kohtaa pelaa lauantaina futsalin ykköstä ja sunnuntaina cupia.

FC OPA - JoSePa

FC OPA pelaa futsalin ykkösen ottelun lauantaina Oulun urheilutalolla klo 14.00 alkaen ykkösen ottelun JoSePa:a (Joutsa) vastaan.

Ottelun aika on muuttunut ennakkotiedoista tuntia aikaisemaksi. Toivottavasti tieto tavoittaa kaikki FC OPA:n kannattajat ja kaikki ehtivät otteluun ajoissa.

FC OPA lähtee otteluun hyvistä asemista. Edellisissä peleissä sinipaidat ovat päässeet hyvin sekä maalien että pisteiden makuun. Puhdas 4-0 voitto Zenithistä ja 4-4 tasapeli Jyväskylässä LPK:ta vastaan antavat hyvän pohjan viikonloppuun.

Joukkue on hyvässä iskussa ja se on esittänyt hyvää peliä. Nyt jos koskaan kannattaa tulla katsomaan jatkaako Niko Junkkari maaliputkeaa, onko Sakari Kiljander säilyttänyt kuntonsa RetroStarsissa, yltääkö Pasi Hillittömiini torjuntoihin ja onko Heikki Viia keksinyt uusia kuvioita.

Kaupunginvaltuustolle futsal tutuksi

FC OPA on kutsunut kotipeleihinsä Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtajan ja valtuustoryhmien edustajat vieraikseen tuleviin otteluihin. Oulun kaupungin päättäjien esiinmarssin avaa kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Hänninen.

FC OPA - AS MOON

Toinen viikonlopun koitoksista on rakasta kilpakumppania vastaan sunnuntaina kun urheilutalon parketilla alkaa ottelu AS Moonia vastaan klo 17.00.

AS MOON on ollut todella vaike vastustaja FC OPA:lle. Joukkueet ovat pelanneet samoissa sarjoissa, mutta AS Moon on ollut ison veljen asemassa ja kurmuuttanut pikkuveljeä aina tilaisuuden tullen. Nyt olisi cupissa mainio tilaiuus kääntää tämä tilanne päälaelleen ja antaa raahelaisille näyttöjä oululaisesta osaamisesta.

Tervetuloa koko perheellä molempiin otteluihin. Liput 5 € ja alle kouluikäiset ilmaiseksi.