KAPTEENISTO ON VALITTU

11.10.2016

Juho Sipilä
Juho Sipilä
Niko Junkkari
Niko Junkkari
Antti Viitaluoma
Antti Viitaluoma

FC OPA:n ykkösessä ensimmäistä kautta pelaava edustusjoukkue haki yhteistä säveltä viikonloppuna katsomalla otteluvideoita, saunomalla ja juttelemalla mukavia. Samalla valittiin kapteenisto tulevalle kaudelle.

Kapteenistoon valittiin kolme pelaajaa: Juho Sipilä kapteeniksi ja varakapteeneiksi Niko Junkkari ja Antti Viitaluoma.

Juho Sipilä on pitkän linjan opalainen. Ensimmäiset ottelunsa Juho pelasi jalkapallon puolella jo vuonna 2005. Tämän jälkeen peliura kiersi vähän muuallakin kunnes paluu sinipaitoihin tapahtui vuonna 2011. Juho on pelannut jalkapallossa 43 ja futsalissa 40 ottelua OPA:n väreissä.

Juho on hyvä pukukoppipelaaja, jolla on aina joku (huonolla) huumorilla höystetty juttu mihin tahansa tilanteeseen. Pelikentällä Juho laittaa aina itsensä likoon vähintään 100 % teholla.

Niko Junkkari on myös tullut FC OPA:n toimintaan jalkapallon kautta. Niko tuli mukaan jalkapallon kakkosessa pelaavaan joukkueeseen vuonna 2010 ja valittiin tuolloin vuoden puolustajaksi. Futsalissa Niko aloitti sinipaidoissa 2014. Otteluita FC OPA:ssa on kertynyt Nikolle tähän mennessä 64.

Niko on luonteeltaan hiljainen, mutta paras ominaisuus kompensoi hailjaisuuden. Niko on omalla esimerkillään mahtava tsemppaaja kentällä. Tunnelataus voi joskus kostautua ylireagointina (aika paljon keltaisia kortteja) mutta sekin on parempi kuin löysäily.

Antti Viitaluoma tuli FC OPA:n toimintaan mukaan vuonna 2014 ja nyt alkava kausi on kolmas. Antti ei ole profiloitunut pistenikkarina, mutta Antin ollessa kentällä on muiden helpompi pelata. Antti on pelannut tähän mennesä FC OPA:ssa 35 peliä ja niissä on kasassa 24 pistettä.

Antti on hiljainen myhäilijä mutta avatessaan suunsa sieltä tulee pelkkää asiaa. Kuluneiden kausien aikana Antin suusta ei ole kuulunut kertaakaan muita kuin kannustavia kommentteja kanssapelaajille.

FC OPA:n kaikki toimijat toivottavat kapteenistolle tsemppihenkeä tulevaan kauteen.