NOOUUUSSUUUUU!

19.6.2016

Tästä se alkoi.
Tästä se alkoi.
Täsä vähän jännitti vielä.
Täsä vähän jännitti vielä.
Tähän se päättyi.
Tähän se päättyi.

FC OPA pelaa tulevalla kaudella futsalin ykkösessä.

Lähtö Jyväskylään puoleettomalle paikalle oli tarkoitus tapahtua klo 10.00 Urheilutalolta. Ensin tuli Junnunlta viesti, että hänelle on noussut kuume ja sitten Sipiltä, että että työhommat estävät lähdön. Siispä edelleen toipilaana olevalle Jere Paalaselle, jonka rooliksi oli suunniteltu kuljettaja, pelivehkeet mukaan.

Urheilutalon pihalla sitten huomattiin, että ovet avautuvat vasta 10.30 ja Ilkalla oli pyörä hajonnut, joten Ilkka piti hakea kotoa.

Jotenkin tuntui, ettei tämä näin voi jatkua.

Mutta jatkui se. Jyväskylässä etsittiin Palokassa oikeaa hallia, joka löytyi viimein kolmen kunniakierroksen ja pyörätiellä ajelun jälkeen.

Ottelu alkoi TiPS:n pallonhallinnalla, jota jatkui koko pelin ajan. Ottelu pysyi kuitenkin tasalukemissa pitkään Pasi Hillin loistavien torjuntojen ja uhrautuvan koko joukkueen puolustuspelaamisen tuloksena

Ajassa 15.05 TiPS pelasi hienon kuvion, jonka päätteeksi Petteri Heikkilä vei TiPS:n 0-1 johtoon.

Vain reilu minuutti ehti kulua kun FC OPA tuli tasoihin. Sakari Kiljanderin syötöstä Juha Soronen iski sinipaidat tasoihin.

TiPS jatkoi vyörytystään mutta ei saanut maalia aikaiseksi ja niinhän siinä sitten kävi, että Niko Junkkari pääsi riistämään pallon, eteni kohti maalia, ei syöttänyt palloa kenellekään ja veti yllättäen maalin. OPA siirtyi tauolle 2-1 johdossa.

Toinen puoliaika oli edellisen kaltainen TiPS piti palloa ja OPA iski pallonriistoista, joskus turhan hätäisesti.

TiPS aloitti jälleen maalinteon ja peli oli tasan kun kellossa oli lukemat 23.31.

Sitten pelattiin yli kymmenen minuuttia kunnes Juha Soronen syötti ja ottelun sankariksi noussut Niko Junkkari teki toisen maalinsa, vaikka syöttö Sakari Kiljanderille olisi ollut ainakin penkiltä katsoen parempi ratkaisu!

Tämän jäkeen TiPS siirtyi pelaamaan viidellä kenttäpelaajalla. Tulosta se ei kuitenkaan tuonut vaikka joukkue osuikin OPAn maalin kehyksiin useammankin kerran.

Viimeiset sekunnit olivat kihelmöivät. TiPS sai kerran puhkaistua OPAn puolustusmuodon, mutta Pasi Hilli oli mies paikallaan. Viimeiset sekunnit taiteili pelaajavalmentaja Heikki Viia omalla puolustusalueella kulman tuntumassa ja söi kellosta siellä vielä olleet viisi sekuntia.

Summerin soidessa oli tunnelma uskomaton. OPA oli voittanut oman lohkonsa ja päässyt jatkokarsintoihin, hävinnyt vierasmaalisäännöllä 30 sekuntia ennen pelin päättymistä Monkuloille, saanut yllättäem uuden tilaisuuden ylimääräisiin karsintoihin ja nyt se otti tiukkaakin tiukemman voiton hienosti pelanneesta TiPS:stä.

Jokainen pelaaja täytti upeasti paikkansa. Niko Junkkarin kaksi maalia ja Pasi Hillin hienot torjunnat olivat mannaa. Tärkeintä voitto on kuitenkin niille kaikille 22 hienolle pelaajalle, jotka kauden auikana ovat pukeneet FC OPA:n pelipaidan päälleen sarjaotteluissa. Valitettavasti kaikki eivät voineet olla mukana nousuottelun voitontanssissa.

Kiitos kaikille pelaajille, valmentajille, taustahenkilöille ja kannattajille.

JOKAINEN OTTELU ON JUHLAOTTELU.

Ottelutapahtumat
3:26 virheTiPS
8:10FC OPAvirhe 
13:12FC OPAvirhe 
13:27FC OPAvirhe 
15:05 0-13Heikkilä Petteri
15:05 syotto15Kosonen Joonas
16:0814Soronen Juha1-1 
16:089Kiljander Sakarisyotto 
19:445Junkkari Niko2-1 
23:31 2-215Kosonen Joonas
23:31 syotto4Mendolin Miika
29:24 virheTiPS
29:44FC OPAvirhe 
33:21FC OPAvirhe 
34:19 virheTiPS
34:325Junkkari Niko3-2 
34:3214Soronen Juhasyotto 
39:20FC OPAvirhe 

 

Kokoonpano

Aitto-oja Joni

Hilli Pasi (mv)

Junkkari Niko

Kiljander Sakari (c)

Kuronen Sami

Martikainen Ilkka

Paalanen Jere

Pires Jeferson

Soronen Juha

Veteläinen Anttoni (vmv)

Viia Heikki

 

 

2+0

0+1

 

 

 

 

1+1