FC OPA JA UMBRO JATKAVAT YHTEISTYÖTÄ

17.12.2008

Raine Pernu (vas.), Ralf Mattson, Heikki Salo ja Mikko Tamminen.
Raine Pernu (vas.), Ralf Mattson, Heikki Salo ja Mikko Tamminen.

Mitä siitä syntyy, kun yksi on soraäänittä tyytyväinen toiseen ja toinen ensin mainittuun? Jatkosopimus luonnollisesti.

FC OPA ja varustemerkki Umbroa maassamme edustava espoolainen Oy Sultrade Ltd solmivat eilen illalla uuden, pitkäkestoisen jatkosopimuksen. Solmittu paperi pitää FC OPA:n Umbron kuoseissa aina vuoteen 2012 saakka. Sopimukseen kuuluu myös molemminpuolinen optio kaudesta 2013.

Tosiasiassa vanhasta sopimuksesta oli vielä vuosi jäljellä, mutta koska molemmat osapuolet olivat yksimielisen tyytyväisiä yhteistyöhön, päätettiin vanha sopimus siirtää silppuriin ja piirtää päivitetty versio paperille.

"Olemme todellakin tyytyväisiä Sultraden toimintaan myyjänä ja Umbron tuotteiden laatuun, joten siinä mielessä tämä pidennetty kakku on luonnollinen jatkumo ja se on mukava istua", kommentoi sopimuksen sorvannut urheilutoimenjohtaja Raine Pernu.

"Tarvetta merkin vaihtamiselle ei ollut. Nyt tulevaisuuskin on varmistettu pitkäksi aikaa eteenpäin. Voimme kehittää yhteistyötä pitkällä tähtäimellä eikä varusteisiin liittyvää neuvottelurumbaa ole odotettavissa."

Umbro on tullut viime vuosina Suomessa voimakkaasti markkinoille. FC OPA:n lisäksi Pohjois-Suomessa sillä pelaavat mm. AC Oulu, TP-47, PS Kemi, KajHa ja FC YPA. Liigakartalla merkin talliin kuuluvat FC Haka, FC Lahti ja VPS.

"Varustemerkeistä puhuttaessa esimerkiksi HJK:sta tulee heti mieleen yksi tietty. Mekin haluamme sellaiseksi brändiksi, että FC OPA:sta puhuttaessa tulee myös Umbro mieleen", urheilutoimenjohtaja Pernu päättää.

Eilen varmistui myös, että FC OPA:n yhteistyökumppanitalliin liittyvät uusina jäseninä Tili- ja ATK-palvelu Fiscus sekä Oulun Tetra.