KÄVIJÄTILASTOT TAKAISIN KASVU-URALLE

2.12.2008

FC OPA:n kotisivuilla rekisteröitiin marraskuussa 1758 pidempään kestänyttä istuntoa. Lokakuun notkahduksen jälkeen kasvu palasi tutummalle runsaalle uralle. Kävijämäärät olivat 26% korkeampia kuin viime vuoden marraskuussa.

FC OPA:n nettisivujen kävijämäärät ovat kasvaneet katkeamatta alusta lähtien. Vain viime lokakuussa ketju oli uhattuna, mutta säilyi kasvun ollessa 3%:n luokkaa.

Parhaimmillaan kävijäluvut ovat yli kaksinkertaistuneet edellisvuodesta vuoden 2006 aikana. Sen jälkeen kasvu on rauhoittunut n. 20-40%:n paikkeille, mutta vielä tämän vuoden touko- ja kesäkuissa koettiin keskimääräistä selvästi korkeampi kasvupiikki.

Marraskuun päivätilastoissa kävijämäärät pyörivät pääsääntöisesti n. 50 pidempään kestäneessä istunnossa. Kuukauden 10. päivänä koettiin piikki, jolloin kävijöitä oli peräti 190. Lukema yltää parhaiden päivien tilastossa kolmanneksi. Päiväennätys on kuitenkin edelleen kaukana.

FC OPA:n nettisivujen kävijätilastot kerätään pidempään kestäneiden istuntojen perusteella. Osumat antavat väärän kuvan kävijämääristä, sillä yleensä laskurit rekisteröivät näihin ns. hiteihin myös esimerkiksi hakukoneiden automaattiset tarkistuskäynnit. Osumia on parhaimmillaan ollut elokuussa 2007 lähes 20000.Lisätietoja: /opastin/internet/