METRO HAASTAA FC RAAHEN

3.6.2008


MetroStars esiintyy jälleen kotiyleisölleen tänään. Joukkue saa vieraakseen Kolmosesta pudonneen FC Raahen. Ottelu pelataan Talvikkipuiston kentällä Rajakylässä klo 19:15 alkaen.

Kolmosen kestoseuroihin kuulunut FC Raahe joutui viime kauden päätteeksi tunnustamaan muut yhtä lukuunottamatta paremmakseen ja seura lähti hakemaan vauhtia Nelosesta. Kasvojen pesu on ollut voimakasta, sillä kun noin neljännes sarjasta alkaa olla pelattuna, FC Raahe on vasta seitsemäntenä.

Taulukon objektiivinen tarkastelu tässä tilanteessa on poikkeuksellisen hankalaa, koska sarjakakkonen Ajax Sarkkiranta on pelannut jo yhdeksän ottelua ja putoamisviivan alapuolella toiseksi viimeisenä majaileva FC RAI on käynyt kentillä vasta neljästi.

MetroStars johtaa sarjaa. FC Raahella on sama määrä tappioita ja tasapelejä, mutta se on voittanut vasta kahdesti viidestä pelaamastaan ottelusta.

FC Raahen kokoonpanosta löytyy muutama tuttu nimi viime kaudelta. Maalia vartioi Arttu Maliniemi ja kärkipäässä vastustajan puolustusta hätyyttelee AC Oulussakin pelannut Ville Perälä. Lisäksi rosterista löytyy mielenkiintoinen ja arvoituksellinen kolmikko: Espen, Zamen ja Carlos Cabanas Parada.

MetroStarsin joukkue on todennäköisesti jo kolmatta kertaa peräkkäin suhteellisen niukka. Vaihtomiehiä saadaan varastoon kuitenkin viime aikaista enemmän.

Uutena miehenä esitellään Michael Ozor, joka on ollut tyrkyllä edustusjoukkueeseen kevään aikana. Atlantiksessa viime kaudella yhden ottelun Ykköstä pelannut Ozor on parannellut sitkeää jalkavammaa ja lähtee kokeilemaan tänään, onko vamma kuntoutunut.