YLEISÖENNÄTYS RIKKI?

11.10.2007

Tätä enemmän katsojia lähdetään hakemaan.
Tätä enemmän katsojia lähdetään hakemaan.

FC OPA pelaa kauden viimeisen ottelunsa ensi sunnuntaina. Se kohtaa KTP:n nousukarsinnan viimeisen kierroksen ottelussa, joka tahkotaan Castrenissa su 14. lokakuuta klo 15:00 alkaen.

Jo edellinen ottelu PK-37:ää vastaan keräsi 225 katsojaa, joka on FC OPA:n historian toiseksi suurin yleisömäärä. Sen perusteella on hyvä lähteä rikkomaan seuran yleisöennätystä, joka on viime syksyn nousujuhlista FC RAI:ta vastaan. Silloin katsomoon Raatin stadionilla oli löytänyt tiensä 258 katsojaa.

Luvassa on tuttuun tapaan vähän extraa normaaliin verrattuna. Noin puoli tuntia ennen ottelun alkua ja ensimmäisen puoliajan aikana on tarjolla herkullista hernekeittoa suoraan perinteisen soppatykin syövereistä. Puoliajalla nautitaankin sitten herkulliset mansikkakakkukahvit. Kaikkea tätä on luvassa 280 nopeimmalle. Lisäksi kaikkien katsojien kesken arvotaan palkintoja.

Myös ilotulitusta viime vuotiseen tyyliin suunniteltiin, mutta sen estävät sekä sarjamääräykset että pelipaikka. Viimeinen kierros on pelattava klo 15 alkaen, vaikka sekä FC OPA että KTP ovat nousunsa varmistaneet, joten ilta ei ehdi pimetä tarpeeksi näyttävää ilotulitusta varten.

Castren pelipaikkana on hankala ilotulitukselle, sillä tekonurmi kumirouhetäytteineen on erittäin paloherkkää. Siksi kaupunki ei halua ottaa riskiä, että mahdollinen putoava ja vielä palava ilotulite sytyttäisi kymmenien tuhansien arvoisen kentän tuleen. Tämä tuli selväksi jo viime vuonna, kun FC RAI -ottelua yritettiin Castreniin ja loppusijoituspaikaksi tuli Raatti.