OLS:LLA ON KOVAT PIIPUSSA

11.7.2007


FC OPA:n heinäkuun ottelurutistus lähenee loppuaan. Härkäviikon puolivälissä vastaan asettuu OLS Akatemia ottelussa, joka pelataan tänään Heinäpää 4:lla klo 18:00 alkaen.

OLS Akatemia on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Sarjatilannetta ei ole tuijottaminen liian paljon, sillä Akatemian kanssa paikastaan Kolmosessa taistelevat tasapistein KemPa ja FC Raahe. Näin joukkueella on varmasti yksi ylimääräinen pisara adrenaliinia veressään, kun se otteluun lähtee.

OLS Akatemian kuntokäyrä on ollut vahvassa nousussa, kun viikonloppuna se kaatoi FC Raahen 4-3 ja sitä edellisenä puristi avauspisteensä FC Rio Grandelta maalein 2-2.

Edustusjoukkueensa sarjatauon turvin OLS Akatemia on saanut tämän illan paikalliskamppailuun kovatasoisen ryhmän. Vain vajaa kymmenen pelaajaa voitokkaasta Raahe -ottelusta on päässyt kokoonpanoon ja muut nimet tulevat edustuksen listoilta.

Akatemian ilmoittamaan kokoonpanoon kuuluvat mm. Adrian Rizvani, Ville Lehtoniemi, Juhani Kantomaa ja Juho Meriläinen, jotka kaikki ovat OLS:n ykkösmiehistön vakionimiä.

FC OPA:n miehistöön on tullut iso lovi. Ykkösmaalivahti Mikko Mäkäräinen loukkaantui viime sunnuntain ottelun lämmittelyssä ja pelasi HauPa:aa vastaan vahvasti teipattuna.

Eilisellä lääkärikäynnillä Mäkäräisen polvesta poistettiin verta ja hän sai lähetteen magneettikuvauksiin. Alustavasti polveen diagnosoitiin joko kudosvaurio tai pieni kierukan repeämä. Maalissa torjuu tänään Iiro Kauma ja hänen varamiehenään on Ville Ritola. Ensi lauantain otteluun Kajaanissa lienee luvassa jonkinlaista helpotusta maalivahtiongelmaan.

Muita helpotuksia loukkaantumislistaan ei ole tullut, vaan vammojaan parantelevien listoilla on nyt kahdeksan nimeä. Mäkäräisen lisäksi HauPa:n pelaajan taklauksen kohteeksi joutunut Juha-Matti Huovinen puhaltaa ainakin tänään. Juho Mikkonen on puolestaan sairas, mutta Aarne Hautajärvi palaa kokoonpanoon.