KALAKUKKOMAAN VALLOITUKSEEN

2.3.2007FC OPA:n pieni mutta ärhäkkä sotajoukko lähtee huomenna Kuopioon valloittamaan kalakukkomaata. Edessä on leirimuotoinen viikonloppu, jonka aikana OPA kohtaa Kakkosen kärkijoukkueisiin kuuluvan Kings Kuopion ja Kolmosessa pelaavan joensuulaisen Riverballin.

Kumpikin harjoitusottelu pelataan Kuopion hiekkapintaisessa kuplahallissa. Sen kentän koko vastaa suurin piirtein Ouluhallia, joten kyseessä on hiukan alimittainen pelialue.

Pelipaikaksi varmistui lopulta halli, sillä virkamiehet eivät pyörtäneet päätöstään Magnum Areenan lämmityksen käynnistämispäivämäärästä (ma 5.3.) lauhtuneista ilmoista huolimatta. Kings Kuopio - FC OPA pelataan lauantaina klo 15:30 ja FC OPA - SC Riverball sunnuntaina klo 12:45.

FC OPA:n joukkue on kutistunut 16 hengen kokoiseksi. Alkujaan matkaan oli tarkoitus lähettää 22 pelaajan ryhmä. Ärhäkät virustaudit ovat kaataneet Heikkilän veljekset, Juho Mikkosen ja Kimmo Hannun sänkyyn. Tautipotilaista varsinkin Jari Heikkilän tilanne ehti käydä huolestuttavaksi, kun kuume nousi yli 40 asteen. Heikkilä onkin määrätty viikon mittaiselle totaaliselle urheilukiellolle.

Työelämän palveluksessa ovat Joonas Vaattovaara ja Petteri af Hällström. Varamaalivahdiksi kaavailtu Metron Iiro Kauma on matkoilla, joten FC OPA on pelkästään Mikko Mäkäräisen varassa. Toni Kuusirati on armeijassa, Joonas Sohlo parantelee polveaan ja Sami Ylimäinen lepuuttaa kipeitä nivusiaan.