Pasi Hilli oli totutun varma
Juha Soronen 4-1

FC OPA otti varman voiton pohjoisesta naapuristaan lukemin 4-1 (1-0).

HauPa taisteli urhoollisesti puoli tuntia, mutta sitten sinipaitojen taitotaso ja rutiini ratkaisivat.

Ensimmäinen puoliaika meni oikeastaan pilalle jo ajassa 1.23, jolloin tutkapari Värri - Kiljander sommittelivat hienon maalin. Pilalle peli meni siksi, että nopea maali pelin alussa saattaa mennä korvien väliin ja luullaan ottelua helpoksi. Helppoa ottelusta ei tosiaankaan tullut.

HauPa oli aikaisemmissa otteluissaan tehnyt ja päästänyt roimasti maaleja, mutta nyt joukkue tuli pääsääntöisesti nopeasti puolustusasemiin. Tämä aiheutti sen, että vaikka FC OPA piti palloa ja loi maalipaikkoja reilusti enemmän kuin vastustaja, ei palloa saatu toistamiseen maaliin.

Pasi Hilli FC OPA:n maalissa oli mies paikallaan ja torjui varmasti pääsääntöisesti kaukaa tulleet HauPa:n vedot.

Toinen puoliaika alkoi myös varovaisella ja tarkalla puolustuspelaamisella. HauPa toki aloitti prässin agressiivisemmin ja ylempää. Se tuottikin tulosta kun ajassa 27.01 Eetu Vilmunen viimeisteli todella hienon hyökkäyksen päätteeksi.

Vain neljä minuuttia tästä niin FC OPA meni taas johtoon. Ilkka Martikainen riisti pallon hyökkäyspäässä itselleen ja tempaisi uransa ensimmäisen maalin FC OPA:n virallisissa otteluissa.

Numeroihin 3-1 siirryttiin ajassa 35.49 kun Retu Värri teki illan toisen maalinsa nyt Juha Sorosen syötöstä.

HauPa:n penkillä ei suinkaan jääty toimettomiksi vaan joukkue otti välittömästi aikalisän ja alkoi pelata viidellä kenttäpelaajalla. Näin mentiin pari minuuttia ja FC OPA otti aikalisän ja alkoi pelata viidellä kenttäpelaajalla. Mielenkiintoinen tilanne, jonka FC OPA hallitsi selkeästi paremmin ja niinpä Juha Soronen viimeisteli Sami Kurosen syötöstä loppulukemat viimeisellä peliminuutilla,

Ottelu oli jännittävä ja mielenkiintoinen yli 50 paikalla olleelle katsojalle.